Successos

Andalusia

Tres joves moren en l’incendi d’un pis d’estudiants a Huelva

Les víctimes són dues noies i un noi d’entre 20 i 21 anys

Set persones més resulten ferides en el sinistre, que s’hauria originat per un braser

Almenys tres joves, dues noies i un noi d’edats compreses entre els 20 i 21 anys, han mort aquest dimarts a Huelva en l’incendi d’un habitatge a la barriada d’Isla Chica.

Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de vuit del matí en un bloc de tres alçades situat al carrer Villanueva de los Castillejos. El foc s’ha declarat en un pis d’estudiants situat a la primera planta.

Segons han informat a EFE des d’Emergències 112 d’Andalusia, en el moment de l’incendi hi havia a l’interior de l’edifici al voltant deu persones, set de les quals han pogut sortir pel seu compte. Les altres tres, les víctimes mortals, han quedat atrapades.

Efectius de bombers, de la Policia Local i dels serveis sanitaris s’han desplaçat fins al lloc. Aquests últims han atès una desena de persones, tres d’elles les dues dones i l’home que han mort posteriorment a l’hospital Juan Ramón Jiménez, on han estat traslladats en estat crític, segons ha confirmat la Policia Nacional.

Les altres set persones han estat ateses per afeccions i ferides de caràcter més lleu. Un noi ha estat traslladat al Juan Ramón Jiménez i dues noies a un Centre d’Atenció Primària.

La resta de l’edifici ha estat desallotjat i s’ha procedit a revisar l’estat del bloc. El tècnic municipal ha descartat danys estructurals.

L’alcalde de la ciutat, Gabriel Cruz, ha explicat que les persones que hi havia al pis són de diverses localitats que s’hi havien reunit per celebrar el final del període d’exàmens. Cruz no ha volgut donar més detalls de la identitat de les víctimes però ha assegurat que aniran transcendint en les properes hores.

Sobre les causes del sinistre, el batlle no ha volgut fer especulacions però ha reconegut que podria tenir origen en un braser, com assenyalen algunes informacions.

Cruz ha avançat que celebrarà una reunió amb els portaveus dels grups en la qual probablement s’aprovarà un dol oficial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia