Punt divers

El escolars del col·legi de Sort tasten el menú degustació de productes autòctons promoguda pel projecte 'del Tros al Plat'

ALT PIRINEU I ARAN

Els escolars del col·legi de Sort han començat a provar els menús degustació que inclouen productes autòctons i que formen part del projecte 'del Tros al Plat' que vol afavorir el coneixement i consum de la diversitat de sabors dels productes de la comarca del Pallars Sobirà. Els escolars han pogut degustar plats fets a base de bacallà, girella i trinxat, entre d'altres productes típics de la comarca. Aquest projecte té l'objectiu d'exposar els avantatges d'una alimentació equilibrada i de qualitat, recomanant el consum de temporada i la proximitat i la importància de l'agricultura en els equilibris ambientals i socials dels entorns rurals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.