Successos

Alça una destral contra un home davant dels Mossos a Figueres i acaba condemnat

El jutjat de primera instància i instrucció número 8 de Figueres ha condemnat Noureddine Harchard a quatre mesos de presó com a responsable d’un delicte d’amenaces per un episodi violent que va protagonitzar el dia 3 de gener.

Els fets, que Harchard ha reconegut, van passar a les sis de la tarda al carrer Avinyonet. Un home, Mohamed Lackhal, caminava amb crosses pel carrer quan Harchard se li va acostar per darrere i, traient-se una destral de dimensions considerables que portava dins de l’abric, la va alçar tot cridant: “Fill de puta, et mataré, sé on vius i et tallaré el cap.” La fortuna va fer que hi hagués un testimoni que va cridar: “Policia” i que precisament dos agents dels Mossos de paisà que passaven pel costat amb un cotxe camuflat van poder presenciar l’escena i sentir les amenaces. L’agressor va fugir del lloc però els Mossos, que el van poder identificar fàcilment, el van detenir uns dies després. No van aconseguir trobar la destral que els Mossos van veure en el moment dels fets i tampoc s’ha aclarit el mòbil del delicte, tot i que és conegut que l’agressor i la víctima mantenen algun tipus de litigi personal. Harchard va ser sotmès a un judici ràpid, va admetre els fets i la seva defensa va acceptar la pena que li demanava el fiscal. Davant la conformitat, la jutgessa va dictar sentencia in voce: quatre mesos de presó i prohibició d’acostar-se a menys de 150 metres de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia