Successos

S’enduen una estelada i pancartes de la façana de l’ajuntament de Cassà

És el tercer cop que passa des que va començar aquest mandat

El consistori ho considera un “acte vandàlic” i una “mostra d’intolerància”

Uns desconeguts van endur-se dijous a la matinada dues pancartes de caràcter social i independentista i una estelada que estaven penjades a la façana de l’ajuntament de Cassà de la Selva. És el tercer cop, des que va començar aquest mandat, que desapareixen pancartes reivindicatives de la casa de la vila, segons explica Robert Mundet, alcalde de Cassà.

Una de les pancartes, que duia escrit el lema “Republiquem”, estava penjada del balcó principal de can Nadal, seu del consistori. L’altra pancarta, en defensa de l’escola en català, i l’estelada eren a la finestra balconera del despatx d’alcaldia. L’Ajuntament de Cassà va fer un comunicat per denunciar el que considera un “acte vandàlic” i una “mostra d’intolerància”. Va ser el mateix alcalde qui ahir al matí, quan arribava a l’ajuntament, va veure que no hi havia les pancartes. “Es deuen haver enfilat i les han estripat per endur-se-les”, explicava Mundet. La Policia Municipal de Cassà investigarà els fets per intentar trobar els responsables d’aquest acte. Es dona el cas que a l’exterior de la casa de la vila no hi ha càmeres que podrien enregistrar la sostracció de les pancartes.

Robert Mundet va assegurar que es restituiran les dues pancartes i l’estelada a la façana de l’edifici consistorial tal com ja s’havia fet les dues vegades anteriors.

LA XIFRA

3
vegades
ja s’han endut les banderes que pengen de la façana de l’ajuntament de Cassà aquest mandat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia