Successos

Presó per al presumpte agressor sexual de Terrassa detingut dos cops per fets similars

La primera detenció es va produir per haver retingut i agredit una jove en una barraca

Ahir va ser novament arrestat per detenció il·legal, maltractament i intent d’agressió sexual

El jutjat de violència sobre la dona de Terrassa ha acordat avui presó provisional comunicada i sense fiança per al presumpte agressor sexual d’aquesta localitat detingut dues vegades en dues setmanes, totes dues per fets similars. En la causa concreta que li ha comportat la privació de llibertat se l’investiga pels delictes de maltractament, amenaces, detenció il·legal i agressió sexual. L’home, de 35 anys, va tornar a ser detingut ahir pels Mossos d’Esquadra per detenció il·legal, maltractaments i intent d’agressió sexual, dues setmanes després que ja l’haguessin arrestat per retenir i agredir sexualment una jove en una barraca de la zona de Les Fonts.

En aquesta última ocasió, els fets van tenir lloc cap a la una de la matinada del dimecres, quan els Mossos van tenir coneixement que en un domicili de Terrassa hi havia una persona presumptament retinguda contra la seva voluntat i que podria estar sent agredida. Diverses dotacions policials es van desplaçar al lloc dels fets i van detenir el presumpte autor de l’agressió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia