Successos

Els Mossos detenen un operari de manteniment dels Maristes de Badalona per provocar un incendi a l’escola

L’home va calar foc a la sala on un grup de monitors celebrava el sopar de Nadal, alguns dels quals van inhalar fum

El piroman, que va intentar bloquejar la porta, està acusat d’intent d’homicidi

Els Mossos d’Esquadra han detingut un treballador de l’escola Maristes Champagnat de Badalona per haver provocat un incendi al centre educatiu. Els fets han tingut lloc de matinada durant la celebració de la festa de Nadal dels monitors. La direcció del col·legi Maristes Champagnat s’ha posat a disposició dels Mossos d’Esquadra. El centre detalla, a través d’un comunicat, que “l’incendi es va originar durant una discussió entre una persona de manteniment i un grup de monitors que estaven celebrant el sopar de Nadal a l’escola”.

En l’impàs entre la discussió i el foc l’home va ser identificat per la policia en un bar pròxim per protagonitzar un altre incident. La nit va acabar amb el piròman entrant a la sala d’actes de l’escola i calant-hi foc. A més, va intentar bloquejar la porta trencant la clau al pany. Els monitors, però, van poder obrir la porta i sortir del lloc.

Fins a l’escola es van desplaçar onze dotacions dels Bombers, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i el Servei d’Emergències Mèdiques. Tot i la gravetat dels fets no va haver-hi cap ferit de gravetat i només alguns monitors van ser atesos al mateix lloc per inhalació de fum. Al treballador que va provocar el foc se l’acusa d’intent d’homicidi. Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia