Successos

Investiguen la mort d’un noi de 25 anys en una baralla a Figueres

La víctima ha estat traslladada en estat greu a l’Hospital Josep Trueta de Girona però hores més tard s’ha confirmat la defunció

Un jove de 25 anys ha mort aquesta matinada al centre de Figueres (Alt Empordà) per ferides d’arma blanca durant una baralla amb un altre jove, que ha tingut lloc a l’altura del número 28 de la Rambla.

Cap a quarts de quatre la Guàrdia Urbana de la ciutat ha alertat els Mossos que un jove havia estat agredit a la Rambla de Figueres i diverses dotacions policials s’han desplaçat al lloc dels fets. El noi ha estat traslladat en estat greu a l’Hospital Doctor Josep Trueta de Girona on hores més tard s’ha confirmat la seva defunció, segons han informat els Mossos en un comunicat.

En una piulada el vicealcalde i responsable de Seguretat de Figueres, Pere Casellas , ha assegurat que l’agressió ha estat durant una baralla amb arma blanca entre dues persones “aparentment drogades” al carrer Monturiol i ha afegit que els dos implicats “sembla que estan indocumentats i no són de Figueres”.

Els serveis d’emergències han rebut l’avís poc després de les tres de la matinada. Segons fonts properes al cas, un testimoni ha alertat que hi havia una baralla entre dos homes a l’alçada del carrer Monturiol, molt a prop de la Rambla, i que, durant la disputa, un d’ells hauria caigut desplomat a terra malferit.

Diverses dotacions policials s’han desplaçat al lloc dels fets. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès el ferit i l’ha traslladat a l’hospital Trueta de Girona. No han pogut fer res per salvar-li la vida i ha mort cap a les sis del matí com a resultat de les ferides. El cos de la víctima l’han traslladat a l’Institut de Medicina Legal per fer-li l’autòpsia i determinar les causes de la mort.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la regió policial de Girona s’han fet càrrec del cas i el jutjat ha decretat secret de sumari. Segons les mateixes fonts, la víctima tenia ferides d’arma blanca a la zona del cap i a les extremitats. Els investigadors, a l’espera de confirmació oficial, han pogut identificar el jove per documentació que duia a sobre.

Després de perpetrar l’atac, l’agressor ha marxat corrent i ha aconseguit fugir de la Guàrdia Urbana. Els investigadors, que també estan recopilant imatges de càmeres de videovigilància de la zona de l’agressió, treballen per identificar-lo i detenir-lo. No ha transcendit que hagin pogut localitzar l’arma del crim tot i que, segons han indicat els testimonis, podria ser un ganivet d’una mida considerable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia