Successos

Atrapen un operari que robava joies i les venia a botigues gironines de compravenda d’or

Descobreixen una trentena de transaccions i investiguen si n’hi ha més de sostraccions a domicilis on treballés

Els Mossos d’Esquadra han detingut un operari d’una empresa d’instal·lació de tendals per robar joies a cases on treballava i vendre-les a botigues de compravenda d’or de les comarques gironines. Els agents de la comissaria de Girona van rebre l’avís el 17 de novembre. Els propietaris d’un immoble de Fornells de la Selva trobaven a faltar joies i un rellotge del domicili. Els Mossos van obrir una investigació i van comprovar que, el dia del furt, uns operaris havien estat treballant a la casa. Les indagacions posteriors van estrènyer el cercle al voltant de l’ara detingut. La policia va descobrir que s’havien venut unes arracades de característiques idèntiques a les robades a una botiga de compravenda d’or de Girona.

Així, els investigadors van poder identificar quin dels treballadors s’havia endut les joies. A més, han descobert que aquest operari ha fet una trentena de transaccions amb diferents joies i investiguen si podrien ser objectes robats d’altres domicilis on hagués anat a treballar.

El suposat lladre hauria venut un total de vint-i-nou joies en una botiga de compravenda d’or de Girona, tres en una de Blanes i una a Castell-Platja d’Aro. El valor total de les joies venudes ascendiria a uns 9.000 euros.

Gràcies a la col·laboració de l’empresa i a la investigació policial, els Mossos no donen per tancat el cas a l’espera de localitzar més víctimes de sostraccions de joies o altres botigues de compravenda on el detingut hagués efectuat altres transaccions.

El detingut, sense antecedents, va passar a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona. L’home té 36 anys i els Mossos li atribueixen, per ara, un delicte furt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia