Successos

Austràlia

Un nen de 5 anys sobreviu a l’atac d’una pitó

La serp mossega el petit i l’arrossega al fons de la piscina de la família

La ràpida reacció de l’avi evita una tragèdia

Un nen de cinc anys ha sobreviscut a l’atac d’una serp pitó, que l’ha intentat arrossegar fins al fons d’una piscina a la població costanera de Byron Bay, a l’est d’Austràlia.

El petit, que es diu Beau, jugava a prop de la vora d’una piscina soterrada quan la serp, d’uns tres metres, va sortir de la vegetació, el va mossegar al turmell i el va fer caure a l’aigua, segons ha declarat aquest divendres el seu pare, Ben Blake, a l’emissora 3AW.

“La pitó esperava que passés una víctima, com un ocell, i Beau era això”, ha dit comentat Blake, que estava amb el menor en el moment de l’atac.

Un cop dins de la piscina, la serp es va cargolar sobre la cama del noi per mirar d’ofegar-lo, però l’avi de la víctima, de 76 anys, va reaccionar ràpid i es va capbussar a l’aigua per treure el seu net, mentre la pitó continuava enganxada al nen.

El pare encara va trigar “entre 15 i 20 segons” a alliberar el seu fill de l’opressió de la serp, la mossegada de la qual no és verinosa.

L’infant, que farà els sis anys en un parell de setmanes, es recupera de l’ensurt i rep tractament de les ferides per evitar una infecció, ha afegit el seu pare a l’emissora.

Després de l’incident, el pare ha alliberat la pitó. L’home ha admès que havia vist serps i aranyes abans a prop de casa seva, a uns 750 quilòmetres al nord de Sydney.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia