Successos

Els Mossos detenen el conductor que va fugir d’un xoc mortal a Avinyonet

En l’accident hi van morir un home i una dona, veïns de Figueres

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home holandès de 41 anys acusat d’un delicte contra la seguretat viària i un altre d’abandonament del lloc d’accident. La policia el va localitzar als voltants d’una gasolinera a poca distància del lloc del sinistre, des d’on l’home havia fugit a peu després de l’accident.

El xoc frontal es va produir cap a dos quarts de deu del vespre d’abans-d’ahir i va comportar la mort d’un home, que era el conductor del vehicle, i una dona, que anava d’acompanyant al davant, veïns de Figueres, de 54 i 63 anys d’edat. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, el xoc frontal es va produir en el punt quilomètric 41,5 de l’N-260 per circumstàncies que encara s’estan investigant.

Arran de l’accident, es van activar cinc patrulles dels Mossos i sis dotacions dels Bombers, que van haver de realitzar tasques d’excarceració de les víctimes, i cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va activar l’equip de suport psicològic.

Pel que fa a l’afectació viària, es va tallar la via en tots dos sentits de la marxa i la circulació es va normalitzar passada la una de la matinada. Amb aquestes víctimes, són 141 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa de carreteres interurbanes de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia