Successos

Absolt l’acusat d’agredir els Mossos en una protesta contra Vox

L’Audiència de Girona va absoldre ahir l’acusat d’agredir els Mossos durant la manifestació antifeixista contra l’acte convocat per Vox i Borbonia el 6 de desembre del 2018. Segons va informar l’ACN, l’acusat s’enfrontava a 6 anys de presó per desordres públics i atemptat contra l’agent de l’autoritat. La fiscalia l’assenyalava, sobretot, per haver llançat un roc contra els agents que formaven part del cordó policial que custodiava l’accés a la plaça. Finalment, la sentència conclou que el processat i regidor de l’Ajuntament de Vilajuïga, Ricard Llorente, sí que va llançar un globus de pintura contra la línia policial (com ell mateix va admetre en el judici) però que no hi ha cap prova que porti a concloure que també va tirar una “pedra de grans dimensions” als Mossos.

D’aquesta manera, l’Audiència el va absoldre ahir de tots els càrrecs que se li imputaven perquè, entre d’altres, subratlla que ell no va convocar la protesta i que tampoc va anar-hi amb intenció de “menyscabar la pau pública”. Tot i això, la sentència no és ferma i s’hi pot interposar recurs d’apel·lació davant del TSJC en un termini de deu dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia