Successos

Mor un jove apunyalat en sortir de la discoteca

Els Mossos d’Esquadra investiguen si un altre jove ferit greu a la mateixa zona, a l’avinguda Paral·lel de Barcelona, tindria alguna relació amb els fets

Els Mossos d’Esquadra busquen l’autor de l’homicidi d’un jove apunyalat a primera hora del matí de diumenge davant de la discoteca Brisas, a l’avinguda Paral·lel de Barcelona, on també es va localitzar cap a la mateixa hora un altre jove ferit greu per arma blanca. La policia catalana mira d’esclarir els motius perquè la víctima, major d’edat, hauria estat apunyalada i per si tindria cap relació amb l’altre agredit. El jove ferit, que passava de la vintena, va ser traslladat a un hospital pels equips d’emergència.

A l’abril una baralla davant de la mateixa discoteca va acabar amb quatre ferits per arma blanca. Dies després, una macrooperació policial va localitzar armes blanques i drogues en aquest establiment. Segons fonts municipals, el districte de Sants-Montjuïc fa mesos que persegueix els incompliments del local d’oci en l’àmbit del règim d’activitats. Però l’Ajuntament de Barcelona no té competències per tancar-la per raons de seguretat.

La Federació de Locals d’Oci Nocturn de Catalunya (Fecalon) va demanar ahir més presència policial al voltant d’aquests establiments i controlar l’ús d’armes blanques davant l’augment d’agressions físiques, robatoris i baralles en els entorns. El secretari general de Fecalon, Fernando Martínez, va lamentat que aquest succés “es converteix en un nou cas d’estigmatització de l’oci nocturn, que és en realitat el que necessita ajuda des de fa mesos”. Durant les festes de la Mercè, un jove de 25 anys va morir apunyalat.

Els Mossos d’Esquadra es van mobilitzar ahir a la tarda en un segon apunyalament a la ciutat que es va produir al mig del carrer, al barri de Gràcia, quan un home va ferir de gravetat una dona jove, de nacionalitat estrangera, i va fugir corrents del lloc dels fets.

I en una jornada fatídica un home també va morir apunyalat a les Borges Blanques (les Garrigues) durant una baralla que es va produir al mig del carrer. L’home agredit va ser atès pels equips d’emergències però no van poder fer res per salvar-li la vida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia