Successos

Denunciat per pescar dins una reserva natural

Els Mossos d’Esquadra, en coordinació amb la policia local de Begur, van denunciar un home per fer pesca subaquàtica dins la reserva natural de ses Negres en aquest municipi i per no tenir llicència federativa, segons informava l’ACN. El van enxampar amagant-se darrere unes roques, submergit dins l’aigua amb un tub de respiració i sense dur cap boia identificativa. Després de requerir-li diverses vegades que sortís de l’aigua, els agents es van posar l’equip aquàtic per treure’l a la força. Va ser en aquest moment quan l’home es va entregar. No havia fet cap pesca, però duia un fusell. L’arma va ser requisada i el pescador va ser traslladat a la platja, on se li va interposar la denúncia.

La policia local havia estat fent seguiment de la cerca des de terra, encerclant l’individu –que és veí de la comarca– per impedir que s’escapés. Els agents van detectar el cas després de rebre una trucada al telèfon d’emergències alertant d’aquesta pràctica il·legal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia