Punt divers

Generalitat i Ajuntament signen el conveni per rehabilitar el nucli històric d'Hostalric que preveu una inversió de 6,5 MEUR

COMARQUES GIRONINES

El conseller del PTOP, Joaquim Nadal, i l'alcalde d'Hostalric, Josep Antoni Frias, han signat aquest divendres a la tarda el conveni per a la rehabilitació del nucli històric del municipi. El projecte global, que ha rebut una subvenció de la Llei de Barris, suposarà una inversió de 6,5 milions d'euros (MEUR) i permetrà tirar endavant un total de 25 actuacions, algunes de les quals ja han començat. Entre les més destacades hi ha la urbanització del camí dels Ollers, la urbanització de la plaça dels Bous, la construcció d'un nou equipament cultural –que ja ha començat- o la creació d'un centre d'interpretació. L'alcalde ha destacat que el projecte permetrà 'apostar pel patrimoni municipal', després de la caiguda que ha sofert la indústria tèxtil al municipi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.