Successos

successos

Un avi de 88 anys queda intoxicat en un foc a Olot

Set dotacions dels Bombers extingeixen un incendi en unes vinyes a Calonge

Un home de 88 anys va quedar intoxicat ahir a la matinada per fum en un incendi d'un habitatge a Olot. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, el foc es va produir ahir cap a tres quarts de tres de la matinada en un immoble del carrer Riudaura, número 20, de la capital de la Garrotxa, i va afectar dues habitacions. Segons els primers indicis, hauria començat en una habitació de la planta baixa, però hauria pujat ràpidament cap al pis de dalt. L'home va haver de ser evacuat i ingressat a l'hospital de Sant Jaume d'Olot per intoxicació de fum. L'habitatge afectat presentava una esquerda i ara un tècnic municipal revisa l'estructura per saber si ha quedat afectada o no. Fins al lloc de l'incendi, els bombers van desplaçar cinc dotacions, l'última de les quals es va retirar a un quart de vuit del matí.

També a les comarques gironines, a Sant Pere Pescador, a dos quarts de nou del matí els Bombers de la Generalitat van haver d'actuar al carrer Hospital perquè cremava un cotxe al costat d'un bloc de pisos. Malgrat la fumerada, no hi va haver ferits ni desallotjats. En els treballs d'extinció hi van treballar tres dotacions. Així mateix, a Calonge, cap a les onze del matí, unes set dotacions dels Bombers van haver de treballar en l'extinció d'un incendi en unes vinyes davant de la urbanització Mas Pere. En aquest incendi tampoc hi va haver cap ferit.

Pel que fa a les comarques barcelonines, un nen de 5 anys i el seu pare de 44 van ser hospitalitzats per cremades de segon grau després de l'incendi que es va produir en el seu habitatge, situat al número 107 del carrer Hospital, al Raval barceloní. Tots dos van ser ingressats a l'hospital de la Vall d'Hebron amb cremades de diversa consideració. Els serveis mèdics van informar ahir que estaven estables i que no perillava la seva vida. En un altre punt del mapa, a Olesa de Montserrat, un incendi va afectar una botiga. Com a mesura preventiva es van desallotjar els veïns de la primera planta i la segona, i els de la tercera i la quarta van haver de ser confinats a l'interior de casa seva. Ningú va resultar ferit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.