Punt divers

Llívia ultima els tràmits del projecte per construir divuit naus dedicades a empreses que es vulguin establir al municipi

COMARQUES GIRONINES

L'Ajuntament de llívia ha previst plantejar en el ple d'aquest dijous a la nit l'aprovació del projecte que preveu construir divuit tallers per empresaris que es vulguin instal·lar al municipi a fer la seva activitat. Es tracta d'una construcció que l'Ajuntament posarà a concurs públic una vegada s'hagi aprovat el projecte. En primer lloc, però, el consistori vol fer una comparació dels pressupostos que han fet els seus tècnics amb tècnics d'empreses privades per veure si s'ajusten a la realitat, de manera que el concurs no quedi desert. Tot i així, l'equip de govern ha previst que aquests tràmits estiguin llestos perquè d'aquí a un mes es pugui obrir el citat concurs. D'aquesta promoció, el consistori obtindrà 600.000 euros en concepte de valor dels terrenys on s'han de construir les naus. Aquests diners s'utilitzaran per ajudar a portar a terme part de les inversions que ha previst el municipi en els pròxims quatre anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.