Successos

Veuen traïdoria en l’agressió a Santa Coloma

El jutge sosté que l’investigat tenia intenció de matar la víctima

El jutjat d’instrucció número 3 de Santa Coloma de Farners veu traïdoria en l’apunyalament d’aquest cap de setmana a Santa Coloma de Farners i sosté que l’investigat tenia intenció de matar la víctima sense que tingués la possibilitat de defensar-se. Segons l’ACN, la interlocutòria recull que es va iniciar una baralla entre els tres detinguts i amics seus amb el grup on hi havia la víctima. Finalment, la baralla va continuar amb els tres detinguts, la víctima de la ganivetada i un altre agredit.

En la interlocutòria de presó, el jutge remarca que la víctima no sabia que l’agressor tenia un ganivet i que la seva utilització va ser del tot “inesperada”. A més, detalla que les característiques de les lesions –tres ganivetades seguides al tòrax i l’abdomen– denoten que la intenció no era lesionar la víctima. El jutge sosté que la “gravetat” de les lesions –una de les quals a l’altura del cor i l’altra, als budells– avalen que va ser un assassinat en grau de temptativa.

Arran de l’atac, els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec del cas i també van investigar l’apunyalament com un possible delicte d’odi perquè sospitaven que darrere de l’agressió hi podria haver motivacions racistes. El jutjat, però, en aquest punt de la instrucció no ho recull a la interlocutòria de presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia