Successos

Detinguts quan feien una transacció de marihuana en una benzinera a Fogars de la Selva

Un vehicle que circulava de forma erràtica per l’AP-7 va aixecar les sospites d’una patrulla de paisà dels Mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 27 de setembre tres homes, de 27, 34 i 57 anys, per fer una transacció de marihuana en una benzinera de Fogars de la Selva. Un vehicle que circulava de forma erràtica per l’AP-7 a l’alçada de Sant Celoni va fer sospitar una patrulla de paisà dels Mossos. El van seguir fins que es va aturar en una zona apartada d’una benzinera a Fogars de la Selva on l’esperaven dues furgonetes. Allà, els tres conductors van fer una transacció amb una gran quantitat de diners que va alertar els agents. Després d’identificar-se, els agents van escorcollar vehicles i conductors localitzant 2,15 quilos de cabdells de marihuana,1.250 euros i un telèfon mòbil.

L’endemà, els tres detinguts van passar a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que va decretar la llibertat amb càrrecs per als tres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia