Successos

recerca

Troben a casa seva un boletaire perdut

Feia una excursió amb familiars i no va tornar al punt de reunió a Gombrèn

Ja han mort tres boletaires al Ripollès

Els serveis d'emergència ahir van tornar estar en màxima alerta al Ripollès a causa de la desaparició d'un altre boletaire. Familiars i amics van fer la trucada d'emergència passades les set de la tarda. Els excursionistes explicaven als serveis d'emergència que l'home devia estar perdut a la zona del Santuari de Montgrony perquè no havia tornat al punt de trobada, on tots havien quedat. Els Bombers de la Generalitat van mobilitzar fins a 10 dotacions per buscar l'home. Finalment, abans de començar la batuda van localitzar l'home, que era a casa seva.

La mobilització d'efectius està justificada ja que en 9 dies han mort 3 boletaires als boscos del Ripollès. L'últim boletaire mort va ser Rafael Ruiz Quiñones el cadàver del qual va ser trobar el divendres a Tregurà. Els altres dos van ser el veí de Santa Pau Joan Buxeda Reixach, de 74 anys, i el de Sant Pau de Segúries, Francesc Geli Fiol, de 69 anys, que van morir d'un atac de cor mentre caçaven bolets a Espinavell i a Llanars respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.