Successos

La jonquera

El tanquen al maleter d'un cotxe i s'escapa

L'home, que va aparèixer al Pertús, diu que el van segrestar al Boló

Aparcament de la zona comercial del Pertús. Ahir al matí. Ple de cotxes. De sobte, un home que era tancat dins del maleter d'un cotxe de matrícula francesa aconsegueix a base de cops i coces sortir a l'exterior. L'home va demanar auxili a la primera persona que va veure a l'aparcament i li va dir que necessitava ajuda urgent. El vianant el va adreçar als gendarmes, que tenen la seva seu a poca distància. Un cop allà, l'home, de nacionalitat de l'Estat francès, va exposar als agents de la gendarmeria que l'havien segrestat a la població del Boló i que havia aconseguir escapar del maleter del cotxe on el tenien retingut. Immediatament, els gendarmes, tot i haver d'entrar en territori de l'Estat espanyol i teòricament fora de la seva competència van muntar un operatiu de control a la zona on hi havia aparcat el cotxe sospitós per intentar localitzar els suposats segrestadors que mencionava la víctima.

Els gendarmes també van avisar els Mossos, que van traslladar una patrulla fins al Pertús i van ajudar a fer la recerca, que no va donar resultats positius i no es va detenir ningú. El cotxe d'on va aparèixer el segrestat va ser retirat per una grua de la Jonquera i ha quedat en dipòsit i serà sotmès a una inspecció per la policia científica. Els gendarmes han assumit la investigació.

Traficant detingut

El Pertús va ser l'escenari ahir d'una altra actuació policial. Agents de la policia local de la Jonquera van detenir un home algerià acusat d'un delicte contra la salut pública. El van enxampar dins del seu cotxe, de matrícula francesa, i en identificar-lo i escorcollar-lo li van trobar droga i una quantitat important de diners, suposadament obtinguts a través de la venda de droga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.