Successos

Una bossa provoca un crim entre jornalers del camp

La casa on un noi en va matar un altre a Masarac és l’habitatge d’uns 20 gambians que treballen al camp

Una casa antiga del centre de Masarac on habitualment conviuen una vintena de gambians que fan feines al camp va ser dimecres al vespre l’escenari d’un crim. Un dels homes, Omar, de 26 anys, es va enrabiar perquè no va trobar al seu lloc la seva bossa i va culpar un altre home, Mohamed, de 29 anys, d’haver-la-hi pres. Va agafar un ganivet que tenia a sota el matalàs i va clavar una ganivetada al coll al sospitós del robatori. Va ser un sol tall que el va fer dessagnar i li va causar la mort. A l’hora de l’agressió el gruix dels inquilins de la casa eren al pati complint amb el ritual de res. A dins només hi havia la víctima i l’agressor en una habitació i un tercer home en una altra habitació. El crit que va fer la víctima en rebre la ganivetada va alertar primer el noi que era a l’altra habitació i després els compatriotes del pati. Per intentar auxiliar la víctima van córrer a demanar ajut a una veïna perquè alertés emergències, però els sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida. Es va avisar la comitiva judicial i quan els mossos van arribar van detenir l’agressor, que no va fugir, i van comissar l’arma del crim. Posteriorment es va fer la diligència de l’aixecament del cadàver amb el metge forense i el fiscal Víctor Pillado, especialista en homicidis, i es va fer una inspecció ocular a l’escenari amb el detingut, que, acompanyat d’un advocat, va col·laborar i va explicar que la pèrdua o robatori de la bossa era el que l’havia fet atacar el company.

LA XIFRA

5
crims
s’han comptabilitzat durant aquest any a les comarques gironines.

LA DATA

31.08.22
un noi
gambià mata un compatriota per la discussió per una bossa a Masarac.

Casa precintada, inquilins al ras

Els compatriotes de la víctima i del detingut que resideixen a la casa del número 9 del carrer de Mont de Masarac van haver de passar la nit al ras, ja que, un cop acabats tots els tràmits judicials, que es van allargar fins a la matinada, el jutjat va precintar la casa com a escenari del crim. L’Ajuntament de Masarac ahir es va mobilitzar per trobar una solució per a l’allotjament del grup d’homes mentre la casa estigui precintada per ordre judicial. La majoria dels inquilins són coneguts al poble, perquè fa temps que hi viuen i treballen fent feines al camp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia