Successos

Un pacient, ferit greu després de provocar un incendi a l’Hospital de Can Ruti

Segons la hipòtesi policial l’incendi es va produir quan l’home va calar foc al seu matalàs

No hi ha hagut cap més habitació afectada i l’home ha estat traslladat a la Vall d’Hebron

Un pacient de l’hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti), de Badalona ha resultat ferit greu avui amb cremades després de produir-se un incendi al centre que, segons la principal hipòtesi de la recerca, ell mateix ha provocat. Segons han explicat a Efe fonts de Bombers de la Generalitat, han enviat cinc dotacions després de rebre un avís per foc a l’hospital a les 11:29 hores, on alertaven d’un matalàs i una cadira parcialment cremades. Quan els bombers han arribat, el personal de l’hospital ja havia extingit les flames amb l’ús d’extintors, i el cos d’emergències l’ha donat per apagat a les 11:43 hores. Els bombers han dut a terme treballs de seguretat a l’hospital per comprovar que no hi hagués cap altre foc a la zona afectada.

Malgrat que hi ha una recerca policial oberta, fonts properes al cas han assenyalat a Efe que la principal hipòtesi de l’incendi apunta al fet que el propi pacient l’hauria provocat intencionadament, calant foc al matalàs. A més, assenyalen que l’incendi no ha afectat a cap altra habitació més enllà de la cremada pel foc. El pacient, que ha resultat ferit de gravetat, ha estat traslladat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia