Successos

Detenen dos joves, un d’ells menor, per l’agressió homòfoba durant la festa major de Lladó

Els arrestats també es van endur el telèfon mòbil d’una de les víctimes

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves, un d’ells menor, com a presumptes autors de l’agressió homòfoba que van patir dos nois durant la festa major de Lladó. Als arrestats els atribueixen un delicte contra els drets fonamentals i llibertats públiques, un de lesions i un de furt, perquè es van endur el telèfon mòbil d’una de les víctimes. Els fets van passar el 9 de juliol cap a les tres de la matinada quan dos nois marxaven de la zona lúdica de la festa i es van creuar amb un grup que els va insultar tot referint-se a la seva condició sexual. Després dels insults, els nois s’hi van abraonar i els van agredir, fent-los caure a terra. Un d’ells va aconseguir fugir i va demanar ajuda .

Aleshores, els agressors van parar i van fugir amb el mòbil d’un d’ells.

Els dos agredits, que són de l’Empordà van denunciar els fets davant dels Mossos d’Esquadra el mateix dissabte al migdia. La policia va obrir una investigació, que ha acabat amb la detenció dels dos nois. El detingut major d’edat serà citat properament per declarar davant de l’autoritat judicial competent i el menor ho farà davant la Fiscalia de Menors de Girona.

L’alcalde de Lladó, Joaquim Tremoleda, va anunciar que l’Ajuntament es personarà com a acusació per mostrar el rebuig i la “condemna més enèrgica” del consistori a agressions com aquestes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia