Successos

Desarticulen un grup criminal dedicat al tràfic de marihuana

Els Mossos d’Esquadra de Blanes van desarticular un grup criminal que es dedicava al cultiu i al tràfic de marihuana en diverses poblacions de la comarca de la Selva. En total, van detenir 22 persones i van desmantellar 13 plantacions. La investigació es remunta al setembre del 2020, quan la unitat d’investigació d’aquesta comissaria va rebre l’encàrrec d’esbrinar un seguit de domicilis de Lloret de Mar on hi hauria cultius. Aquestes primeres indagacions van acabar aquest mes de juny amb la localització de les plantacions en tres poblacions. Els Mossos van fer 16 entrades en què van localitzar droga: dotze a Lloret de Mar, tres a Vidreres i una a Maçanet de la Selva. Es van comissar 6.115 plantes de marihuana, 28 quilos de cabdells secs, 340 grams d’haixix, 32.380 euros en metàl·lic, 15 vehicles i una pistola semiautomàtica amb la seva munició.

Ahir el jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar també va enviar a presó dos homes que cultivaven més de 1.500 plantes de marihuana en una masia d’interès arquitectònic de Fogars de la Selva. En l’escorcoll també es van trobar 1.350 grams de cabdells de marihuana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia