Successos

Estabilitzat l’incendi de la Jonquera

Es pot restablir la circulació de trens d’alta velocitat

El foc l’hauria provocat un cotxe que s’ha cremat al pk 6 de l’AP-7 a la Jonquera

Segons informen els Bombers, l’incendi de la Jonquera està estabilitzat . El cos d’emergències també informa que encara seguiran treballant una vintena de dotacions de Bombers en el dispositiu d’extinció fins que l’incendi estigui completament controlat. Segons les dades provisionals dels Agents Rurals, el foc ha afectat una superfície de 4,34 hectàrees .

Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT) i els Bombers, s’ha obert un carril de l’AP-7 a la Jonquera direcció Girona que havia estat tallada per un incendi de vegetació.

Els bombers han rebut l’avís a les 8.32 h, segons informa el cos d’emergències i actualment encara treballen 5 mitjans aeris i 26 terrestres: dividits amb 10 lleugers i 16 pesants. El foc segueix actiu, però sense vent fort .

El foc l’hauria provocat un cotxe que s’ha cremat al pk 6 de l’AP-7 a la Jonquera en sentit sud, cap a Girona i el foc s’ha estès al voral.

S’estan fent desviaments senyalitzats per la sortida 1 segons informa el Servei Català de Trànsit.

Els Agents Rurals informen que l’incendi afecta una superfície aproximada de 3 hectàrees, segons dades provisionals.

Segons informa l’ACN, els Bombers han demanat el tall de la línia d’alta velocitat de Figueres cap al nord i Protecció Civil ha posat en prealerta el pla Ferrocat. Renfe-SNCF cap a les 11 del matí ha restablert el servei. El tall no ha afectat cap tren, ja que fins a les 11:20 h no n’hi havia cap de programat.

Els Bombers informen que ja es pot restablir la circulació de trens d’alta velocitat a partir de Figueres per l’incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia