Successos

Roba un vestit i un cotxe dels bombers i se’n va, ben begut, a la discoteca

El noi va assaltar el parc de Puigcerdà i va ser arrestat en un local a Queixans

La nit de dissabte a diumenge va ser molt moguda a Cerdanya i especialment a la discoteca El Badiu de Queixans, on en una nit van viure dos incidents rellevants: el cas de la punxada a un noi de 16 anys (n’informàvem en l’edició d’ahir) i la detenció d’un client que es va presentar a la porta de la discoteca vestit de bomber i a cavall d’un vehicle dels bombers de Puigcerdà.

El noi va entrar a les instal·lacions del parc de bombers trencant una finestra, un cop a dins es va apropiar d’un vestit de bomber i es va emportar un vehicle tot terreny amb els logotips del cos. El conductor, un noi de 18 que no té carnet de conduir i que anava begut, va fer el trajecte de tres quilòmetres des de Puigcerdà fins a la discoteca El Badiu de Queixans i pel camí va abonyegar el cotxe. Va arribar fins davant mateix de la porta de la discoteca i quan els vigilants el van veure van entendre que la seva actuació no era normal, van optar per reduir-lo i van trucar als Mossos, que van anar fins al local i se’l van endur detingut. Ahir el van passar a disposició del jutjat de Puigcerdà com a sospitós de conducció temerària, robatori amb força i danys. Després de declarar va quedar en llibertat provisional.

Després de la detenció del fals bomber esvalotador a la discoteca El Badiu es va viure un altre episodi que va fer mobilitzar els serveis d’emergència, que van haver de traslladar tres clients, un noi i dues noies, que s’havien marejat i almenys dos relataven que els podien haver punxat. Un cop a l’hospital van ser visitats pel metge forense per ordre judicial i es va comprovar que el noi, de 16 anys, tenia una punxada ben visible al braç. La noia, que també assegurava que l’havien punxada en una cama, no tenia cap signe de punxada i va marxar de l’hospital abans que li agafessin totes les mostres per fer analítiques. I l’altra noia va caure en un estat de somnolència a resultes de l’ingesta d’alcohol i no va poder aportar el seu testimoni. El jutjat de Puigcerdà continua la investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia