Punt divers

L'alcaldessa de les Preses diu que l'opció de la variant per Marboleny no és funcional i demana al DPTOP que no cedeixi a pressions

COMARQUES GIRONINES

L'alcaldessa de les Preses, Esther Pagès, ha denunciat aquest divendres al vespre que l'opció de fer passar la variant del municipi per Marboleny no és 'funcional', ja que suposa allargar-la un quilòmetre més, cosa que fa que perdi el sentit de variant, assegura Pagès. Aquest dijous, el secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, es va comprometre davant el consistori de la Vall d'en Bas a encarregar un estudi d'impacte ambiental de les dues opcions que hi ha sobre la taula pel traçat de la futura via, la del fals túnel que travessa la vall, com defensa el Govern i també el consistori de les Preses, i la dels túnels per la muntanya de Marboleny, l'opció que defensa la Vall d'en Bas. Els alcaldes dels dos municipis es reuniran la setmana vinent per tal d'arribar a una decisió consensuada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.