Successos

Dol a Maçanet de la Selva per l’apunyalament d’una dona

Els Mossos detenen a Massanes el fill, amb problemes de salut mental i que hauria clavat una ganivetada al coll de la seva mare

L’Ajuntament convoca un acte de rebuig a la violència

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha decretat que avui sigui jornada de dol al municipi per l’assassinat d’ahir al migdia al veïnat de Marata, entre el polígon industrial i Residencial Park. Un home va matar la seva mare després d’haver-li clavat una ganivetada al coll. A la tarda, els Mossos d’Esquadra van detenir l’agressor al poble veí de Massanes.

“Estem en estat de xoc”, explicava, ahir a la tarda, l’alcaldessa de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueras. Al vespre, el consistori havia convocat els veïns a la plaça de l’Ajuntament a un acte en record de la víctima i de rebuig al parricidi. “Condemnem qualsevol assassinat i situació de violència.”

Els fets van passar poc abans del migdia. Quan faltaven deu minuts per a les dotze, la policia va rebre l’avís que hi havia una dona ferida d’arma blanca al carrer i hi va enviar diverses dotacions al lloc dels fets. També hi van acudir efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Tot i l’auxili del marit, la víctima va morir poc després de l’atac. Personal del Departament de Salut treballa des d’ahir amb els familiars de la dona.

Segons l’agència Efe, la dona hauria estat agredida durant una discussió a l’habitatge familiar. Els Mossos van informar de la detenció del presumpte agressor poc abans de les quatre de la tarda. L’autor dels fets se n’havia anat del lloc dels fets amb un quad.

Tractament psiquiàtric

La divisió d’investigació criminal (DIC) de la regió policial de Girona ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies del crim. El jove seguia un tractament per problemes de salut mental, i l’atac podria deure’s a a un brot psicòtic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia