Punt divers

Tallen la N-II a Biure pel perill d'esfondrament del pont sobre el riu Llobregat d'Empordà, debilitat per les pluges

La N-II es troba tallada en els dos sentits a Biure pel perill d'esfondrament del pont sobre el riu Llobregat d'Empordà. L'estructura del pont s'hauria vist debilitada per les últimes pluges, fet que obliga a tallar la carretera en un tram de 13,5 quilòmetres; en concret, del 759 al 772,5, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), que especifica que es fan desviaments per l'AP-7 entre Figueres Nord i la Jonquera.

Segons concreta el Servei Català de Trànsit, des de les cinc de la tarda d'aquest dilluns la N-II ha quedat tallada, a l'altura de Biure, al quilòmetre 767, pel perill d'esfondrament del pont situat en aquest tram, que comunica Pont de Molins i Capmany. El trànsit de la carretera ha quedat restringit i només hi poden accedir veïns de les poblacions afectades.

"Dos o tres" dies per solucionar la incidència
En aquests moments tècnics del titular de la carretera, el Ministeri de Foment, estan analitzant l'estructura que ha quedat afectada. Per a la seguretat dels usuaris de la N-II i a l'espera d'un estudi més exhaustiu, s'estima un període de com a mínim "dos o tres" dies per solucionar la incidència, segons el SCT.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.