Successos

Un pres de Puig de les Basses mossega al coll un funcionari

A conseqüència de l’atac, el treballador del centre penitenciari va caure a terra i es va fer un cop al cap

Un pres del centre penitenciari de Puig de les Basses va agredir ahir dissabte al matí un funcionari mossegant-lo al coll, segons va publicar ahir l’Agència Catalana de Notícies.

El Departament de Justícia va explicar ahir en un comunicat que els fets van tingut lloc a les nou del matí quan l’intern, alterat perquè no trobava les sabates que havia rentat el dia abans i que havia deixat al pati perquè s’eixuguessin, va atacar el treballador. L’agressió va “agafar per sorpresa el funcionari perquè no estava interactuant amb ell”. A conseqüència de l’atac, el treballador va caure a terra i es va fer un cop al cap. L’home va ser traslladat a l’hospital de Figueres en un primer moment, i posteriorment al Vall d’Hebron per tal que l’atengués un especialista.

L’intern va ser ingressat al departament especial de règim tancat (DERT) i és previst que sigui traslladat a un altre centre penitenciari. Justícia va informar també que es notificarà l’agressió al jutjat de guàrdia en les pròximes hores.

L’agressor compleix condemna per dues causes d’atemptat contra l’autoritat i una tercera causa per trencament de condemna. El pres complia definitivament la pena el juliol del 2023.

En el comunicat, el Departament de Justícia va lamentar “profundament l’agressió” i va traslladar tot el seu suport al treballador penitenciari i a la seva família. El Departament de Justícia també ha ofert al treballador el suport jurídic que requereixi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia