Punt divers

Els propietaris dels pisos de la urbanització Sun Village de Palau-saverdera reclamen a l'Ajuntament una indemnització de 12 MEUR

COMARQUES GIRONINES

Els propietaris dels pisos de la urbanització Sun Village de Palau-saverdera han presentat a l'Ajuntament d'aquesta localitat altempordanesa una trentena de reclamacions patrimonials contra el consistori per un valor global de 12 MEUR. Concretament, els veïns han reclamat a l'Ajuntament de Palau-saverdera que els indemnitzin per tots els 'danys i perjudicis' que els ha suposat la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per la qual es va anul·lar la llicència concedida pel consistori per a l'edificació dels pisos i va ordenar la seva demolició. En total són quaranta les propietats afectades i cada veí ha demanat 310.000 euros per cada pis. Així, aquest col·lectiu veïnal ha reclamat una indemnització a l'Ajuntament de Palau-saverdera de més de 12 MEUR.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.