Successos

Roben en una casa i s’emporten un cotxe a Blanes

Han detingut un home i una dona de 22 anys

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Breda (Selva) han detingut un home i una dona de 22 anys per haver entrar a robar en un habitatge de Blanes (Selva) mentre els propietaris dormien i haver-se’n emportat el cotxe. Els detinguts van emportar-se diversos objectes de valor, sobretot dispositius electrònics, i també van agafar els dos jocs de claus del cotxe de les víctimes. Aquest diumenge 26 de juny l’home i la dona van passar a disposició judicial. El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma va decretar l’ingrés a presó per l’home i la llibertat en càrrecs per la dona.

Els fets van tenir lloc durant la nit de la revetlla de Sant Joan, dia 23 de juny. Els propietaris de l’habitatge estaven dormint i els dos lladres van aprofitar per entrar dins del domicili. Es van emportar diversos objectes de valor, sobretot aparells electrònics. A més, també van agafar els dos jocs de claus del cotxe que tenien les víctimes i van fugir amb ell.

Dos dies després, la Policia Local de Breda va veure el vehicle robat mentre circulava pel municipi i va avisar als Mossos d’Esquadra. Poc després una patrulla dels Mossos va localitzar el cotxe en un aparcament de la carretera d’Arbúcies, amb els dos lladres a dins. La policia els va identificar i detenir per un robatori amb força i un robatori d’ús de vehicle. Durant la detenció també es va intervenir els dos jocs de claus del cotxe que havia robat la parella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia