Punt divers

Sant Esteve de Guialbes i Cornellà del Terri són dos dels municipis del Pla de l'Estany amb granges que pateixen 'mobbing rural'

COMARQUES GIRONINES

Sant Esteve de Guialbes o Cornellà del Terri són dos dels municipis del Pla de l'Estany en què hi ha pagesos que pateixen assetjament rural o 'mobbing'. Segons Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), tot i que és molt difícil comptabilitzar els casos, a les comarques gironines hi ha una trentena de granges que pateixen pressions d'aquest tipus, tant per part de veïns com per part de l'Ajuntament. Ahir dijous, els membres del JARC van organitzar una xerrada sobre 'mobbing rural' a Fontcoberta, amb l'objectiu de conscienciar la població del Pla de l'Estany d'aquest fet problemàtic que es dóna al camp català, i demanar solucions a les institucions. En la mateixa línia, per aquest divendres s'ha organitzat una tractorada i una botifarrada a Ultramort, al Baix Empordà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.