Successos

Denuncien una agressió homòfoba a Santa Coloma de Gramenet durant la revetlla de Sant Joan

Tres joves van agredir la víctima al crit de ‘marieta de merda’ la nit de la revetlla i li van robar la ronyonera

Els Mossos investiguen els fets pels delictes de lesions, robatori violent i d’odi i discriminació

Els Mossos d’Esquadra van rebre ahir divendres una denúncia per una agressió homòfoba a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) durant la revetlla de Sant Joan.

El succés es va produir cap a les quatre de la matinada al barri Oliveres, a tocar de Can Zam. La víctima tornava a cap a casa acompanyada d’un seu cosí i va demanar foc a tres joves abans de pujar al metro.

“Aquí va ser on va començar tot. Sense dir-me res vaig rebre un cop de puny a la boca al crit de ‹marieta de merda› i vaig caure inconscient a terra. Des d’aquell moment no recordo res”, ha relatat l’afectat, Victor N., en un missatge a les xarxes socials. La víctima, que ha necessitat deu punts de sutura al llavi, adjunta fotografies de l’agressió.

“Segons m’ha explicat el meu cosí, després de caure a terra, els tres nois em van començar a donar puntades de peu i a insultar-me mentre jo sagnava sense sentit a terra”, explica l’agredit. “Quan el meu cosí es va apropar per ajudar-me va rebre amenaces i els nois van fugir corrents amb la meva ronyonera. Va ser quan va demanar ajuda i van trucar a la policia i l’ambulància”, ha afegit.
La víctima es va despertar a l’hospital sense recordar “absolutament res”.

“Ahir vam posar la denúncia corresponent, desgraciadament no sabem qui són els agressors i el meu cosí és l’únic que els va veure”, ha lamentat. “Aquesta publicació la faig pública per visibilitzar que aquestes coses segueixen passant i que, al final, he de donar les gràcies per no haver acabat pitjor i poder explicar-ho”, ha conclou.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que han rebut la denúncia en una comissaria de Santa Coloma de Gramenet i que investiguen els fets pels delictes de lesions, robatori violent i també d’odi i discriminació.

“Ni a Santa Coloma de Gramenet ni enlloc! La nostra més enèrgica condemna a aquesta agressió LGTBIfóbica durant la nit de la revetlla de Sant Joan en un barri de la nostra ciutat. Tot el nostre suport i amor al Víctor. Cal reflexionar sobre la prevenció d’aquests fets”, ha escrit el col·lectiu Entenem Santa Coloma LGTBI.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia