Successos

Desmantellen un grup itinerant de lladres de botigues de telefonia

Els tres detinguts, en una operació conjunta de mossos i guàrdia civil, sumen 192 antecedents

Actuaven a tot l’estat

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil han desmantellat un grup itinerant de lladres de botigues de telefonia. Actuaven a tot l’Estat. En l’operatiu s’han detingut tres homes d’entre 26 i 36 anys, que sumen 192 antecedents. Se’ls atribueixen almenys dos robatoris amb força a establiments comercials de tecnologia, dos robatoris d’ús de vehicle i un delicte contra la seguretat del trànsit a la demarcació de Tarragona. També se’ls acusa de dos robatoris amb intimidació, dos amb força a establiments comercials a Màlaga i El Ejido, un delicte de conducció temerària i un altre de desobediència i resistència per fugir d’un control policial a Granada.

Els tres detinguts van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vélez-Màlaga. Dos d’ells van quedar en llibertat i un altre va ingressar a presó per una requisitòria vigent d’una causa pendent.

La investigació continua oberta amb la finalitat de trobar més indicis per atribuir-los altres fets de lictius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia