Punt divers

Una seixantena de tractors participen a la Vall d'en Bas en una marxa lenta contra el traçat de la variant de les Preses

COMARQUES GIRONINES

Una seixantena de tractors han participat aquest dissabte a la Vall d'en Bas en una marxa lenta contra el traçat proposat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) per a la futura variant de les Preses, infraestructura clau per a la finalització de l'eix Vic-Olot per túnel de Bracons. L'Ajuntament i els sindicats agraris Unió de Pagesos i ASAJA consideren que l'opció escollida pel DPTOP –fer passar la variant de les Preses soterrada per l'oest del municipi– es tracta 'd'una imposició que perjudicarà greument la plana agrícola de la Vall d'en Bas i afectarà negativament l'aqüífer del riu Fluvià'. Segons l'alcalde, Miquel Calm, l'opció de fer passar el traçat per l'est de les Preses, a través d'un túnel per la muntanya de Marboleny, 'sempre ha estat la més viable i assumible pel territori'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.