Successos

trànsit

Als revolts de Fares, de pressa com a l'autovia

El límit de velocitat al tram de revolts entre Serinyà i Besalú de la C-66 passa de 90 km/h a 100 km/h, com el màxim permès a l'autovia d'Olot

Els conductors que habitualment circulen per la carretera C-66 entre Serinyà i Besalú s'han vist sorpresos pel recent canvi del límit de velocitat als revolts de Fares, que de 90 km/h s'ha augmentat a 100 km/h. Així s'indica als senyals que hi ha a la baixada de Serinyà cap al riu Ser i a la recta de Fares en sentit contrari, que avisen de la proximitat del radar fix, situat en un dels revolts. En posar el límit a 100 km/hora, el revirat tram de Fares –amb un carril per a cada sentit més un altre per als vehicles lents i visibilitat limitada– té el mateix tractament –quant a velocitat– que els trams de rectes diàfanes de la mateixa C-66 i, fins i tot, de la veïna autovia A-26.

“Va ser un error”

Fonts del DPTOP van indicar ahir que la C-66 es considera des del punt de vista tècnic una carretera “de límit 100”, incloent-hi aquest tram de revolts, i que si primer es va posar el límit a 90 km/h va ser per equivocació.

LA XIFRA

0
és el nombre de rectes
en aquest tram. Per contra, hi ha dos revolts tancats, sobretot el del pont sobre el riu Ser.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.