Successos

Galícia

Quatre ferits, dos greus, en col·lapsar un escenari d’un festival a Santiago de Compostel·la

Els afectats són operaris que treballaven en el muntatge d’O Son do Camiño

El ferit greu ha estat traslladat a l’Hospital Universitari de la capital gallega

Quatre treballadors han resultat ferits, un d’ells en estat greu, per l’ensulsiada d’un dels escenaris del festival musical O Son do Camiño que estaven muntant al Monte do Gozo, a Santiago de Compostel·la, segons han informat a Efe fonts d’Emergències.

L’accident ha passat a dos quarts d’una del migdia, quan una vintena de persones treballaven sobre l’estructura metàl·lica de l’escenari principal, que ha col·lapsat per causes que ara s’investiguen. Quatre operaris han resultat ferits, dos dels quals en estat greu i dos lleus. Els altres setze afectats han sortit il·lesos.

Els ferits greus han estat traslladats al Complex Hospitalari Universitari de Santiago (CHUS), segons les mateixes fonts. Diverses ambulàncies s’han desplaçat al lloc del succés, que també ha mobilitzat l’helicòpter del 061, Bombers i efectius de la Policia i de Protecció Civil.

El festival O Son do Camiño se celebra el cap de setmana del 16 al 18 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia