Successos

Intervenen uns 1.500 quilos de cocaïna amagats en un contenidor al port de Barcelona

La droga viatjava entre mercaderia legal procedent de Panamà

La Policia Nacional i l’Agència Tributària han intervingut uns 1.500 quilos de cocaïna amagats en un contenidor al port de Barcelona. La droga viatjava entre mercaderia legal procedent de Panamà. La investigació va començar quan els agents van saber que hi havia una banda a Panamà i Colòmbia que intentava fer arribar quatre contenidors al port, però només un havia de portar la cocaïna. Les gestiona de l’agència antidroga dels Estats Units a Panamà van permetre identificar quin contenidor era. Oficialment declarava portar cartró premsat.

El passat dimarts, els agents van poder comprovar que entre les primeres fileres de la mercaderia legal hi havia 50 bosses de droga. Es tracta d’una de les partides més grans intervingudes en un port espanyol a través d’aquest mètode, en el qual les empreses exportadores i importadores no saben que els seus contenidors són utilitzats per màfies per introduir droga.

Els investigadors creuen que la banda té capacitat per distribuir la droga en el mercat negre europeu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia