Successos

Detenen el presumpte autor d’un homicidi a Esparreguera

La víctima és un home de 59 anys

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home, de 39 anys, presumptament implicat en l’homicidi ocorregut avui en un domicili d’Esparreguera (Baix Llobregat), on la policia ha localitzat el cos sense vida d’un home de 59 anys.

Cap a les onze del matí, la policia ha rebut l’avís per dirigir-se a un domicili de la localitat i, una vegada allà, han localitzat el cos sense vida d’un home, segons informa la Policia catalana.

Del resultat de les primeres gestions en el lloc dels fets, els Mossos, que mantenen la recerca oberta, han determinat que es tractava d’una mort violenta i han detingut un home que presumptament estaria relacionat amb el crim.

Per la seva banda, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha informat que el jutjat d’instrucció 3 de Martorell (Baix Llobregat), en funcions de guàrdia, ha obert una causa arran d’aquesta mort violenta.

La comitiva judicial, formada per la jutgessa, la lletrada de l’administració de justícia, fiscal i mèdic forense, s’han desplaçat aquest migdia a l’habitatge per dur a terme l’aixecament de cadàver.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia