Successos

Quatre detinguts per robar amb el mètode de la taca a Begur

Els lladres s’emportaven joies i diners de les víctimes

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes i una dona a Begur (Baix Empordà) d’entre 36 i 52 anys per haver robat amb el mètode de la taca a Calella de Palafrugell (Baix Empordà). Els fets es van produir aquest dimecres quan una parella va acostar-se a tres persones que estaven passejant. Els van alertar que tenien la roba tacada i els van començar a netejar les jaquetes. Una de les dones va notar que li tocaven la bossa de mà. En comprovar-ho, dins del moneder li faltaven 500 euros. En recriminar-los que els estaven robant, els dos altres detinguts es van acostar per ajudar-los a fugir amb el botí. Després que les víctimes avisessin als Mossos, els agents van aturar un vehicle a Begur amb els quatre sospitosos a l’interior.

Després d’identificar els quatre ocupants del vehicle, els agents van escorcollar-los i van trobar els 500 euros robats i també algunes joies que a hores d’ara s’està investigant quina és la seva procedència. Els Mossos també van trobar tres pots de pasta verda i un altre de dentifrici, a part d’un gel hidroalcohòlic. A dins del cotxe els detinguts portaven tretze peces de roba i ulleres de sol i gorres. Davant de les evidències, els tres homes i la dona van quedar detinguts per un delicte de furt. Tres d’ells tenen múltiples antecedents. Aquest divendres han passat a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia