Successos

Un home ingressa a un centre de salut mental després d’apunyalar al coll una dona a la terrassa d’un bar a Lleida

Les ferides patides són superficials perquè la fulla del ganivet es va trencar

La víctima no té cap vincle amb l’atacant

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir ahir dissabte un home de 23 anys acusat de temptativa d’homicidi per haver apunyalat al coll una dona que es trobava a la terrassa d’un bar a l’avinguda Rosa Parks, segons ha avançat el diari Segre i confirmat fonts policials.

Els fets van passar a les 20.20 h i van ser els mateixos clients del bar i vianants, entre ells un mosso d’esquadra fora de servei, els que van reduir l’atacant.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que passava pel lloc va detenir l’individu i el va traslladar als serveis mèdics, que van decretar-ne l’ingrés per malaltia mental a la unitat de salut mental de l’hospital Santa Maria. La víctima, de 36 anys, va patir ferides superficials.

L’agressor no té cap relació amb la víctima.

Pel que sembla, en el moment de l’apunyalament la fulla del ganivet de cuina que portava l’atacant es va trencar. Segons les mateixes fonts policials, això va evitar que les ferides provocades a la víctima fossin més greus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia