Successos

Mor un conductor a la C-16 a Bagà

Ha estat a causa d’una col·lisió per encalç amb quatre vehicles implicats

Quatre persones més han resultat ferides, dues en estat crític

S’ha hagut de tallar la carretera, inclòs el túnel del Cadí

El conductor d’un turisme ha mort avui a causa d’una col·lisió amb quatre vehicles implicats a la C-16 a Bagà (Berguedà). Els fets, que s’estan investigant, s’han produït cap a dos quarts de tres de la tarda. A banda de la víctima mortal, que era un veí de Terrassa de 64 anys, dues persones han resultat ferides en estat crític i dues més en estat menys greu. Els ferits han estat traslladats als hospitals de la Vall d’Hebron de Barcelona, al Parc Taulí de Sabadell i a l’Hospital de Berga. Segons ha explicat el Servei Català de Trànsit (SCT), que cita fonts dels Mossos d'Esquadra, l'accident s'ha produït quan, en primera instància, hi ha hagut un xoc frontal entre dos vehicles i, tot seguit, dos vehicles més hi han col·lidit per encalç.

Arran de la incidència, s’han activat diverses patrulles dels Mossos, set dotacions dels Bombers, que s’han encarregat de les tasques d’excarceració, i cinc ambulàncies i dos helicòpters del SEM. Amb aquesta víctima, són 38 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana catalana.

L’accident, que ha estat a l’alçada del quilòmetre 118 de la C-16, ha provocat retencions de dos quilòmetres a cada sentit de la marxa, ja que ha obligat a tallar la carretera i el túnel del Cadí en sentit sud. A aquesta hora, el trànsit ja s'hi ha normalitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia