Successos

Uns vàndals fan destrosses al camp de futbol de Tortellà

Fan malbé els lavabos lliures i totes les obertures de l’edifici de serveis del recinte

L’alcalde es mostra indignat per uns desperfectes dels quals encara no se sap l’import, però seran costosos

Una part de l’edifici de serveis del camp de futbol de Tortellà va aparèixer feta malbé dissabte al matí. Uns desconeguts havien entrat durant la nit als lavabos que no estan tancats i van destrossar –probablement amb objectes contundents– la tassa i el dipòsit del vàter, la pica de l’aigua i rajoles de la paret, sobre les quals van fer pintades. A l’edifici tancat –on hi ha els vestidors dels jugadors, el dels àrbitres, uns altres lavabos i un magatzem– no hi van entrar, però van destrossar les obertures, que són de doble vidre. L’Ajuntament va presentar una denúncia davant dels Mossos el mateix cap de setmana i ahir va tramitar la valoració dels desperfectes amb l’asseguradora. Si bé ahir encara no es parlava de cap xifra, es donava per descomptat que el cost serà elevat.

En no disposar d’equip de futbol, en aquest camp no s’hi disputen competicions oficials però és molt utilitzat per la mainada i els joves del poble i rodalia –motiu pel qual sempre es deixen uns lavabos oberts–, i mai havia succeït un fet comparable amb el d’aquest cap de setmana. L’alcalde, Josep Reig, ahir estava tan decebut com indignat perquè no li entrava al cap –va dir– que hi hagi gent que destrossi per destrossar. “No han robat res, ha estat fer malbé per fer malbé”, va lamentar, tot recordant que no és un fet aïllat a la zona. “Per desgràcia, no som els primers a qui els passa una cosa similar; fa un temps ja van fer una destrossa d’aquest tipus a Argelaguer, per exemple”, va indicar.

LA FRASE

No han robat res, ha estat fer malbé per fer malbé
Josep Reig
ALCALDE DE TORTELLÀ


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia