Successos

SUccessos

Mor un home mentre treballava en una construcció a Vilamaniscle

L’estructura d’un apartaments en construcció es va esfondrar atrapant tres treballadors a sota

Un home ha mort mentre treballava en uns apartaments en construcció a la població de Vilamaniscle. Segons informen els Mossos d’Esquadra (que van rebre l’avís a la comissaria de Figueres), eren les quatre i quart de la tarda quan, per causes que ara s’investiguen, s’hauria enfonsat el sostre d’una primera planta de l’estructura d’un dels apartaments en construcció atrapant tres treballadors a sota. De resultes de l’enfonsament un dels treballadors, de 29 anys, ha resultat mort i dos més han quedat ferits, un d’ells lleu. El ferit de més gravetat, amb alguna fractura, ha estat traslladat fins l’hospital de Figueres per ser atès.

Al lloc dels fets s’hi han traslladat diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d’Investigació de la comissaria de Figueres, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques. Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i del Departament d’Empresa i Treball d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia