Successos

BESALÚ

Processó dels Dolors amb novetats

En la processó dels Dolors de Besalú (divendres, 21 h des de l’església de Sant Pere), el Maniple de Manaies recuperarà l’Accatus davant la imatge de la verge, una reverència a la Dolorosa, que havia format part del cerimonial a principis del segle XX. D’altra banda, també hi desfilarà la Vera Creu, que la Congregació dels Dolors només treu molt de tant en tant. La prior d’aquest any és Maria Gratacòs i Trias (Banyoles, 1958), que pren el relleu al malaguanyat bisbe Francesc Pardo. La personalitat convidada és en aquesta ocasió la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

El programa de divendres començarà amb una missa al migdia i inclourà, entre altres actes, el cant de La Salve pel Cor d’Apòstols a l’església de Sant Vicenç, amb acompanyament de la Principal de la Bisbal. Abans de la processó, els Estaferms i els Manaies desfilaran pel centre de la vila i aniran a recollir la prior i les autoritats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia