Punt divers

La línia de FGC Llobregat-Anoia tindrà restriccions aquest cap de setmana per feines de millora

El servei de trens de la resta de línies no es ressentiran d'aquesta interrupció i funcionarà amb l'horari habitual

El servei de trens entre les estacions d'Olesa de Montserrat i Manresa-Baixador de la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) estarà interromput aquest cap de setmana (21 i 22 de juliol) per feines de millora a l'enclavament de Monistrol de Montserrat.

La interrupció començarà amb el començament del servei del dia 21 i s'acabarà amb el final del servei del dia 22. Els clients disposaran d'un servei substitutori amb autobusos (inclosos vehicles adaptats per a persones de mobilitat reduïda) que farà dos itineraris.

L'un circularà entre les estacions d'Olesa de Montserrat i Manresa-Baixador, amb parada a totes les estacions del recorregut, i l'altre farà el circuit entre l'estació d'Olesa i l'estació del cremallera de Monistrol-Vila, on s'enllaça amb la cremallera de Montserrat.

Els itineraris amb direcció a Barcelona seran entre les estacions de Manresa-Baixador i Martorell-Enllaç, amb parada en totes les estacions del recorregut i entre l'estació del cremallera de Monistrol-Vila i Martorell-Enllaç, que també pararà a totes les estacions.

El servei de trens de la resta de línies no es ressentiran d'aquesta interrupció i funcionarà amb l'horari habitual dels dissabtes i diumenges.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.