Successos

Evacuen el poliesportiu de Puigcerdà per una fuita

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra van evacuar, ahir a la tarda, les aproximadament 150 persones que hi havia al poliesportiu de Puigcerdà durant un partit d’hoquei sobre gel, en detectar-hi una alta presència de monòxid de carboni. Segons sembla, la fuita provenia de la màquina d’allisar el gel de la pista, que funciona amb butà.

Tot va començar quan el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre, sobre les 15.30 h, una persona que presentava símptomes d’intoxicació i va detectar la presència del gas, per què, a les 16.06 h, es va alertar la resta de cossos d’emergències, que van dur a terme l’evacuació.

Segons els Bombers, l’origen del monòxid de carboni és la màquina d’allisar el gel de la pista, que funciona amb butà, i que hauria intoxicat lleument almenys deu persones. Les lectures de l’explosímetre dels Bombers van arribar a donar valors de 150 pp. Set dels afectats, va explicar el SEM, van ser traslladats a l’hospital de la Cerdanya, sis en estat lleu i un en estat menys greu.

El SEM va mobilitzar vuit recursos per atendre les persones intoxicades i els Bombers hi van enviar tres dotacions. Posteriorment, es va ventilar la instal·lació perquè presentava valors tòxics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia