Successos

Un caçador mor envestit per un cérvol a Tapis

L’animal, una femella, sense banyes, el va fer caure i es va colpejar

Una batuda dels caçadors de la colla de Tapis (Alt Empordà) va acabar el passat dia 30 amb un caçador mort, després de ser envestit per una cérvola. Els fets van passar quan la cérvola, possiblement empaitada pels gossos dels caçadors, anava corrent i al seu pas es va trobar el caçador, que no es va poder apartar, el va envestir i el va fer caure. El caçador, Antonio Conesa Palomeras, de 74 anys, va caure i va rebre un cop al cap que li va provocar un traumatisme. L’home va morir al mateix lloc de l’accident, on es va fer l’aixecament del cadàver. Tot i que les femelles de cérvol no tenen banyes, l’impacte d’un animal de la seva envergadura va resultar fatal. La Federació Catalana de Caça ha penjat un missatge de dol al seu Faceebok per recordar i homenatjar el caçador mort, que feia de gosser i formava part de la colla de Tapis, i actualment vivia en un poble del costat francès.

No només són perilloses les envestides dels animals salvatges. El 2010, també el 30 de desembre, el marrà del mas Rajolers de Vilafreser, al Pla de l’Estany, va matar l’home gran de la casa, Joan Gratacós, de 88 anys. I el 18 d’abril del 1989, Antònia Solà Rigat, de 77 anys, una dona pastora de Rabós del Terri, també al Pla de l’Estany, va morir en ser atacada per un boc mentre feia pasturar el seu ramat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia