Successos

Un incendi crema diversos camions en un polígon de l’Arboç i provoca tres ferits greus

El foc afecta una empresa de tractament de residus i ha causat nou ferits lleus

Un incendi crema almenys cinc camions en un polígon de l’Arboç (Baix Penedès), cosa que provoca una important fumarada negra que es veu a diversos quilòmetres de distància i ha ferit a 13 persones, tres d’elles greus per cremades que es traslladen a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Hi ha nou ferits lleus més i un altre que està sent atès. L’avís del foc ha estat a les 11.02 hores en un aparcament entre dues naus industrials del carrer Tallers, al polígon Foix de la localitat. Els Bombers de la Generalitat hi ha enviat onze dotacions.

L’empresa afectada és de tractament de residus on hi ha olis, dissolvents i altres materials derivats i inflamables. Els Bombers treballen en l’extinció del foc i fent tasques de protecció per evitar que es propagui a altres instal·lacions properes. El SEM ha activat deu unitats terrestres especialitzades, dos helicòpters medicalitzats i tres unitats de logística.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia